The Inpatient

Un dels dos nous jocs per PlayStation VR de Supermassive Games.

Va ser el joc d’horror psicològic que estaria ambientat en el “Blackwood Sanatorium” que apareix en Until Dawn (2015), amb la demostració mostrant algunes animacions de caràcter intensament humanes i una excel·lent actuació de veu.

Al principi, a la demo mostrada erem un pacient d’aquest psiquiàtric en el qual un metge ens feia unes preguntes i havíem de respondre amb moviments amb el cap movent-lo d’esquerra a dreta ja que estavem lligats en una cadira, o en un llit. Més avançada la experiència si que podríem desplaçar-nos però amb un control una mica tosc que només ens deixava avançar i retrocedir, però no hi havia desplaçament lateral i els girs eren en cops de 10º, potser estava configurat així per evitar possibles marejos i en la versió final podrem moure’ns més fluidament (Com ja ocorria amb Resident Evi VII en PS VR).

Tot i això, en aquest tipus de jocs el que prevaleix és el guió i la durada, que encara és aviat per conèixer, però visualment és força destacable el treball realitzat per aquesta desenvolupadora.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.