[Sèrie-Anime] PET SHOP OF HORRORS

Ens trobem front a una de les creacions de la maduresa de l’estudi MadHouse.

Pet Shop of Horrors tracta d’una mini-sèrie de 4 capítols que prové del manga original de Matsuri Akino. Un sèrie que beu de les influències de les produccions de terror nord-americanes.

El comte D, propietari de l’estranya botiga d’animals.

La trama de la sèrie gira al voltant dels estranys animals que ofereix el comte D, propietari xinès d’una botiga de mascotes a la ChinaTown de Los Angeles, a diferents clients. Cada un d’estos estranys animals, estan subjectes a una sèrie de condicions per a tindre cura correctament d’ells. És a dir, no donar-li’ls certs tipus de menjar, mantindre’ls sempre en l’obscuritat, i coses paregudes.

El jove detectiu Leon Orcot.

Com a personatge secundari ens trobarem amb el detectiu Leon Orcot, el qual es veurà sempre embolicat amb els estranys successos que sembla tenen a veure amb l’estranya i exòtica botiga d’animals i el seu propietari.

Així, entre els clients de la botiga, en trobarem de gent turmentada per la manca d’un ésser volgut, fins a actors despitats i desplaçats a l’oblit de l’èxit mundial. Tots, acolliran estranys animals o criatures per saciar els seus buits existencials.

Si bé el plantejament de la sèrie, no sembla tindre massa atractiu en un principi, esta mini-sèrie guanya en altres punts.

Els animals adquirits a la botiga del comte D, es descontrolaran si els seus propietaris no segueixen les indicacions que van rebre.

Més que ser una serie de terror, Pet Shop of Horrors juga amb allò paranormal, amb un poc d’escenes gore, sent una barreja de la idea de Gremlins i de cert estil de Tales From The Crypt. Però, aprofitant el sempre atractiu contingut de la mitologia fantàstica de diferents cultures del món. A més, el fet que cada capítol presente un cas diferent, atorga un plus de interès a cada un.

Visualment, ens trobem amb la fantàstica i detallada cura de les produccions de MadHouse, combinant eixes influències americano-japoneses. L’estil de dibuix ens recorda molt a Wicked City, sent molt possible de que es tracten dels mateixos dibuixants d’aquella. Per exemple, el traç femení del propietari de la botiga d’animals, recorda bastant a la companya femenina del protagonista de Wicked City, atorgant-li un aspecte proper al yaoi.

Com a conclusió podem dir que, sense ser una meravella de sèrie, i a pesar de tindre un plantejament inicial pobre, ja des del primer capítol se’ns mostra com una bona i entretinguda creació anime, atractiva, i que -el més important- no es fa pesada ni avorrida.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.