Espanta la por! 2017

Possiblement no som la plataforma ideal per a difondre una activitat tal, però compromesos com som (o almenys ho intentem) amb el món del terror i les cosetes de la nostra terra, no ens hem pogut resistir a dedicar-li una entrada a esta iniciativa.

Espanta la por! és un conjunt d’activitats organitzades per la Biblioteca i Departament de Didàctica del Museu Valencià d’Etnologia, la qual busca fer-ne una difusió entre xiquets i adults dels monstres de l’imaginari terrorífic valencià.

Com podem vore al programa d’activitats, hauran activitats per a totes les edats, però, majoritàriament, estaran adreçades a les xiquetes i xiquets. Sobretot als més joves, que són els que més potser no tinguen ni idea, de que ací també en tenim de mites i llegendes. Històries de por que res tenen que envejar a les produccions de Hollywood, en aquests temps a on el Halloween de tall nord-americà a envaït les nostres vides.

És més, a nosaltres ens encantaria que algun director de cinema, siga de a on siga, es fixara en el nostre imaginari per a fer una pel·lícula de terror. De material no en falta!

Així, Espanta la por! esdevé una bona iniciativa per a recordar que nosaltres els valencians, ja celebràvem i teníem la nostra particular vigília per als dies pròxims de l’últim dia d’octubre, i el primer de novembre. Tots Sants, o la Nit d’animes.

Així, i fins que dure l’acte, tindrem un banner publicitari sobre l’acte amb l’enllaç a la web de l’espanta la Por!

A la pàgina oficial del projecte, trobareu tota la informació sobre l’Espanta la por! 2017, la qual té activitats del 17 d’octubre, fins al 19 de novembre de 2017.


http://www.museuvalenciaetnologia.es/ca/espantalapor2017


Pel que es pot llegir, si ets un col·legi, institut, biblioteca, o entitat cultural, també en pots organitzar el teu propi Espanta la por!.

Per acabar, ací deixem un interessant article de Clara Giner per a Alicante Plaza, que ja vam compartir a les nostres xarxes socials.

I bé, si teniu a prop un d’estos punts d’Espanta la por!, convidar-vos a anar, encara que siga per curiositat. I sobretot si teniu fills, i no es perden esta oportunitat per a que coneguen que ací a on viuen, també en tenim de criatures fantàstiques i terrorífiques.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.