Jocs cancel·lats

Ací afegirem un llistat dels videojocs de terror cancel·lats per a qualsevol plataforma i gènere.

A vegades les companyies de videojocs, desgraciadament i per diferents motius, han abandonat els seus projectes, deixant-nos a tots amb les ganes d’haver-los provat. Qualsevol informació sobre algun joc estrany i desconegut que en sapigueu, serà més que benvinguda, i penjada en esta secció.

· Abducted – CONTRABAND ENTERTAINMENT – xbox 

 

· Agartha – NO CLICHÉ – dreamcast

 

· Alone in the Dark (remake) – DARKWORKS ENTERTAINMENT – image  image  windows-8-icona-2012

Anava a ser un remake del primer Alone in The Dark que deuria haver eixit al 2013. Tenia una pinta boníssima, i fins i tot es van presentar imatges i diversos teasers.

 

· Carrier: The next mutation – JALECO – dreamcast 

Segona part del survival horror que va eixir en exclusiva per a Dreamcast.

 

· Eternal Darkness – SILICON KINGHTS – nintendo-64

El primer survival horror genuí de Nintendo fet per Silicon Knights estava destinat a eixir per a Nintendo 64. Però, degut a la presentació de GameCube, i a la seua imminent eixida, els creadors van decidir esperar, i millorar i traure aquest títol per al cub de Nintendo.

 

· Hell Gate – JESTER INTERACTIVE – dreamcast

Anava a ser un shooter muntat a una motocicleta i vehicles demoníacs, amb una estètica i línia propera a Devil May Cry, però sense arribar a tals nivells de frenetisme com aquell. Cancel·lat al 2001 sense finançament, sense distribuïdora, i amb la mort de Dreamcast anunciada.

 

· Long Night – TRICSKTER FACE –        

Planejat per a eixir al 2015,  fou un survival horror clàssic per a ordinadors GNU/Linux-Ubuntu-SteamOS, macOS i Windows que va ser cancel·lat per problemes de finançament. Es troba disponible el primer capítol jugable per a Windows a través d’Steam.

 

· Nightmare Creatures 3: Angel of Darkness – KALISTO – Nintendo GameCube    xbox

Anunciat el 2003, cancel·lat informalment 2 anys després. Trailer.

 

· P.T. (Silent Hills) – KONAMI –   xbox-one  windows-10-icona-02-2015

 

· Resident Evil 1.5 – CAPCOM –   ss-icona-consola

En realitat anava a ser el Resident Evil 2, però degut a que va ser cancel·lat, i canviat al RE2 que tots coneixem, la comunitat i els mitjans van rebatejar a aquesta versió amb eixe nom.

 

· Resident Evil 0 – CAPCOM – nintendo-64

A l’igual que Eternal Darkness, la presentació de la Nintendo GameCube, i el fet de que era més fàcil programar per a aquesta que per a N64, va fer que este títol passés a desenvolupar-se per a GameCube.

 

· Resident Evil – CAPCOM – gameboy-color

Versió per a la portàtil de Nintendo del primer Resident Evil. Presentava absolutament tots els elements d’un survival horror, i de haver eixit, s’hauria convertit en el primer exponent del gènere a una portàtil. Es va cancell·lar degut a la poca capacitat dels cartutxos de GameBoy Color, ja que el projecte va sobrepassar la capacitat dels 4 megues, sense haver estat acabat.